0 продукта

Най-коментирано

Коментари за КРЕМ ВИТАСИН

Коментари за КРЕМ ВИТАСИН

Ако желаете да получите информация, цена и опция за закупуване на продукта натиснете тук.

41. Ан: (2010-04-06 18:52:18)

Може ли да се ползва за старчески петна

42. Админ: (2010-04-07 08:34:00)

може да се използва

43. Сийка: (2010-04-16 10:25:04)

Купувам крема , обаче върху кутията няма обозначен производител, срок на годност и показания за ползване.Питам, дали това е истинския крем?

44. Админ: (2010-04-16 12:20:09)

в/у опаковката трябва да има срок на годност,производител и информация за продукта

45. авита: (2010-04-19 10:35:33)

Детето има на коляното лилав изпъкнал белег от падане. Може ли в този случай да използвам крема?

46. Админ: (2010-04-19 14:30:44)

Може да прилагата крем Витасин!

47. Меа: (2010-04-24 20:21:40)

Имам полипи - влагалищно! Може ли да си слагам от крема гинекологично, за да ми ги изчисти ?

48. Админ: (2010-04-26 09:49:23)

консултирайте се с вашия гинеколог, не прилагайте крем Витасин

49. Ваня : (2010-05-03 18:08:30)

УПЪТВАНЕ
ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ НА „ВИТАСИН”

ПРИЛОЖЕНИЕ:
Мехлемът се използва за рани от различно естество – от удар, оперативни декубитални рани /от гангрени, слънчеви изгаряния на кожата, изгаряния и поражения на кожата от ток, огън, горящи течности и мазнини, киселини, основи и др./, херпеси, варикозни язви, голяма част от гъбичните заболявания и себорея, невродерматоза и други сърбежи по тялото, напукани пети и ръце, мазоли – (30 минути се накисват в топла вода със сода и извлек от пресна лайка, цариче, ..., след това се изтъргва набъбналата суха кожа), претриване при по-пълни фигури, при ухапвания от насекоми, /оси, пчели, комари/, пъпки при новородени /пиодермия/, пигментни петна по тялото, калоиди /получени при тежки изгарания/, цикатриксуви ръбове след операция /след лечение ръбовете омекват и се коригират до 60%, коригира стари белези от изгаряния и други травми до 65%, лекува остеомиелит, псориазис, хемороиди, разширени вени, синузит, косопад.
За вътрешно лечение на: язва, гастрит, колит, въэпаление на панкреасната жлеза, простатната жлеза и други възпалителни процеси на стомашно-чревния тракт.
Гинекологично: лечение на влагалищни гъбички, ранички на шийката на матката и бяло течение.
Крем „Витасин” е изцяло натурален продукт, той може да се използва неограничено време без опасност от странични ефекти и взаимодействия. Не съдържа корсерванти!
Притежава омекотяващо, хидратиращо, регенериращо, епителизиращо действие.

ОПИСАНИЕ НА ЛЕЧЕНИЕТО

1. ПРИ ОТКРИТИ РАНИ - при рани от изгарания и инфектирали рани, следоперативни рани, диабетични гангрени, варикозни язви, декубитални рани, рани от дълбока терапия, остеомиелити и други се лекуват с пластири.
Приготвят се по следния ачин : взема се съдържанието на опаковката и се слага в някакъв съд, след което се затопля за да се разтопи. Предварително трябва да си приготвите и нарежете /съобразно размерите на раните/ парчета от памучен плат.
Препоръчително е те да са от бархет или хасе, но в никакъв начин от марля или тензух. Може да се приготвят и от стари дрехи, но да бъдат абсолютно чисти. Така приготвените парчета се захващат с пинсета и се натопяват в топлия мехлем, държат се на височина, за да се изцеди излишното лекарство и след това се напластяват в чист найлонов плик за съхранение. Наведнъж се напоява цялото количество от лекарството, за да имаме готовност за всяка превръзка. Готовите пластири се съхраняват при стайна температура, докато трае лечението. След приключването му останалите пластири се съхраняват на хладно място, като по този начин запазват свойствата си 5-6 години.
Превръзките се правят веднъж на 24 часа, а при голяма инфекция, която отделя обилно секрет, превръзки се правят два пъти на ден /сутрин и вечер/, а при особено тежки случаи на инфекция три пъти на ден /сутрин, обед и вечер/, болният участък трябва да е под постоянното въздействие на мехлема.
Остеомиелит – при това заболяване се правят дренажи във фискулите с парчета от пластирите, които задължително се приготвят от памучно трико.
Колоиди и цикантриксови ръбове – лекуват се също с пластири. Лечението е дълго, от порядъка на 4-5 месеца. По - голям ефект се постига с по - дълго лечение.

2. ПРИ ВЪТРЕШНО ЛЕЧЕНИЕ - сутрин и вечер от мехлема се гълта по една чаена лъжичка , или замразен колкото бобено зърно, половен час преди хранене.
Лекарството, което ще се гълта се съхранява в хладилник, за да е по – твърдо и за по - лесното му поемане вътрешно. Преглъща се с течност по избор.

Язва – задалжително се вземат 4 дози, които трябва да се поемат вътрешно /по точка 2/ без прекъсване. По време на лечението диета не се спазва, не се забранява алкохол.
Гастрит, колит, простатна жлеза и други възпалителни процеси по стомашно-чревния тракт – вземат се вътрешно 4 дози.
Рецептите на Ванга - BGHelp Форум:
а/ Болки в стомаха (от замърсена храна) - Чай от босилек, лайка или джоджен. Една супена лъжица от билката ври около 3 минути в 600 мл вода. Пие се три пъти на ден по 1 кафена чашка след ядене, за деца по 1 супена лъжица.
б/ Кървяща язва – 1 белтък от прясно яйце се разбива с 1 чаена лъжичка пудра захар и 1 с-л- Зехтин докато стане като крем. От тази смес се взема на гладно всяка сутрин по 1 с.л. 10 дни.
3. ХЕМОРОИДИ – вземат се 3 дози, от които двете вътрешно, а третата външно по следния начин : целта е да се подсигури денонощно да има върху ануса от мехлема. Може да се маже по няколко пъти на ден. Най-добре е мехлема да се замрази в хладилник, след което се изрязва от него във формата на свещичка и се блъска в ануса. След поемане от организма и при болезненост, поставете нова свещичка, така че да се подсигури влажност през цялото денонощие.
Външно: за обезболяване и ефективно лечение се правят бани с листа от Смрадлика , Седефче, цвят от Невен, сода за хляб, лайка. Особено ефективни са баните с Дъбови кори, Овчарска торбичка, Цариче.
Прецедете отварата през марля. Изсипете в леген, изчакайте да застине до поносимост и направете топла баня като седнете в легена. Опитайте се да приберете хемороида в ануса и така стоите в отварата. След банята, изрежете във формата на свещичка от замразения Витасин и поставете в ануса, след което ануса става плъзгав и с накрайник вкарвате крем Пайлекс (Pilex) по рецепта.
Вътрешно: половин час преди ядене - се взима 1 ч. л. (бобено зърно) замразен Витасин. Вътрешно се приема билката Цариче (Шапиче).
След ядене се взимат таблетки Пайлекс (Pilex) по рецепта.
а/ При всяко изхождане, мястото да се измива с топла вода омекотена със сода за хляб и други.
Забележка: При някои хора леченето е ефективно ако мястото се измива със студена вода.

Рецепти от Петър Димков и Баба Ванга за лечение на хемороиди?
1. Пийте отвара от подъбиче. По 1/2 чаена чаша, 3 пъти на ден.
2. Когато хемороидите се проявяват и с външни цицки, налагайте мястото с печен праз. Празът да се пече на фурна. Като го наложете, мястото да се превърже. Ще го слагате вечерно време.
4. ГЪБИЧКИ – когато са в по-тежка форма се правят бани със Смрадлика /тетра/. Половин час след това краката или ръцете се подсушават и мажат. Слагат се памучни чорапи или ушити торбички за рацете. Сутрин също трябва да се мажат краката и да се обуват веднага след процедурата. При замърсяване на чорапите, след изпиране не остават следи от лекарството. Сутрешното мазане на краката е с цел обеззаразяване на чорапите и обувките.
5. РАЗШИРЕНИ ВЕНИ И ТРОМБОФЛЕБИТ БЕЗ РАНИ – намазват се заболелите участъци с леки гладещи движения, но без да се упражнява натиск по местата. Полагането на лекарството става през 2-3 часа на ден. Полагат се 3, а дори 4 дози (1 доза = 1 ч.л.).
6. СИНУЗИТ – според това дали синузитът е едностранен, или двустранен, лечението се провежда по следния начин : при едностранен - слага се топче с размера на грахово зърно в ноздрата от която страна е заболяването; при двустранен – и в двете ноздри. Външно се намазват и масажират синусите по посока от носа към края на окото /очите/.
7. ГИНЕКОЛОГИЧНО ЛЕЧЕНИЕ – вечер се правят промивки със сварена смрадлика, след което се намазва накрайника на дамския душ с мехлема и се обтрива влагалището, накрая се слага едно топче с големина на маслина и се ляга.
8. ЕКЗЕМИ – характерно при лечението на екземи е по-честите намазвания с лекарството – неограничен брой пъти през деня. Когато екземата е на ръцете, след приключване на работата с вода, се подсушават и задължително се мажат.
9. КОСОПАД – всяка вечер се втрива в корените на косата, връзва се с памучна кърпа и така се преспива. Прави се в продължение на 10 дни. Колкото по-дълго се прилага, толкова е по-добре за косата.
10. ПСОРИАЗИС – това е кожно заболяване, което в медицината се води като неизлечимо. При лечение с Витасин трябва да се спазват две условия :
а/ трябва най-малко три пъти на ден да се маже, а по възможност през 2-3 часа. След като паднат белите люспи отдолу се появяват червени петна, при които трябва да се приложи редовно мазане, докато се появи нормален цвят на кожата. Диета не се спазва.
б/ лечението не трябва да се прекъва до окончателното му приключване.
11. ИШИАС, АРТРИТ, ШИПОВЕ - олекчава болката, раздвежва болния участък. Прилага се външно с намазване и масаж няколко пъти дневно, или се прави пластир, който стои на болното място постоянно. Пластирът се сменя на всеки 24 часа. Допълнително може да се използва БРЕЙ – билка при шипове. Изчистват се добре корените, смилат се на машинка и се смесват със свинска мас, държи се върху болното място, докато защипе. Шиповете се стопяват.
ВАЖНО !!!
1. МЕХЛЕМЪТ НЕ СЕ ПРИЕМА ВЪТРЕШНО ОТ ХОРА АЛЕРГИЧНИ КЪМ ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ.
2. БОЛНИТЕ ОТ ДИАБЕТ ТРЯБВА ДА ПРИЕМАТ МЕХЛЕМА ВЪТРЕШНО САМО ПОД ЛЕКАРСКО НАБЛЮДЕНИЕ.
Производитeл: „ВИТАСИН” ООД, гр. Смолян, тел. : 0301/6 57 77
GSM: 0888/524 069

50. Иванова: (2010-05-11 22:50:06)

Във Варна от къде мога да закупя крема за да намажа един белег на бебо?
Благодаря за всеки отговор на valikir1974@abv.bg
Страници: 27, 264 коментара      2  3  4  [5]  6  7  

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.