0 продукта

Най-коментирано

Коментари за РУТАСКОРБИН табл. * 100

Коментари за РУТАСКОРБИН табл. * 100

Ако желаете да получите информация, цена и опция за закупуване на продукта натиснете тук.

1. Галина Дерменджиева: (2009-01-13 13:05:40)

Защо в листовката на Рутаскорбин пише,че се приема след хранене, а малко по- надолу пише 2 часа преди или след хранене? Кое е вярното? Синът ми е с диагноза Шонлайн Хенох и пие Рутаскорбин. За мен е важно да зная как да му го давам. Благодаря ви предварително за отговора.

2. admin: (2009-01-13 13:18:54)

rutascorbin се приема 2 часа преди / след хранене ,а не по време на хранене .

3. na "Admin" da go na na na..: (2009-03-30 10:47:30)

Г-н Admin, госпожата по-горе е написала, че на листовката има двусмислие. Веднъж е отбелязано, че се пие след хранене, а след това 2часа преди или след хранене.
Моля те не се прави на интересен като пише, че се пие по време на хранене...как заедно със супата ли?

4. admin: (2009-03-30 16:34:27)

В коментара от Admin много ясно е написано - 2 часа преди или след хранене , а НЕ по време на хранене - моля прочетете внимателно.

5. Даскалов: (2009-04-27 13:22:22)

На отворения господинчо дето ще "на...на...на.. администратора":
Уважаеми господине, ако имахте завършен трети клас и се бяхте научили да четете нямаше да злобеете безсмислено, а щяхте да забележите, че в листовката двукратно е записано:
в глава "ЛЕКАРСТВЕНИ И ДРУГИ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ" - "2 часа преди или след хранене". Това означава, че ако пациентът приема и други лекарства, които изискват прием преди ядене, за да няма лекарствено взимодействие е добре да се вземе лекарството след ядене. И обратно - ако приемът на другия медикамент трябва да бъде задължително след ядене, то добре е рутаскорбинът да се приема преди храна за да се избегне възможно лекарствено взаимодействие!!!
В главата: "ДОЗИРОВКА И НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ-
Приемат се от 1 до 3 таблетки 3 пъти дневно през устата, преди или след хранене."
В главата: "НЕЖЕЛАНИ ЛЕКАРСТВЕНИ РЕАКЦИИ"
е записано ясно:
"По време на лечението с продукта могат да се появят леки стомашно-чревни оплаквания, най-често гадене, което налага прием след ядене." Това означава, че при поява на изброените странични реакции - гадене и т.н. приемът трябва да става след храна!
Смятам, че го обясних по възможно достъпен начин...

Аз не очаквам благодарности за загубеното време да Ви отговарям на въпроса, но добре би било да се извините на администратора!
И един съвет от мен: Опитайте се да премахнете злобата в ежедневието си - тя само работи срещу Вас!!!

6. Теодора Петрова: (2009-08-06 11:36:10)

В някои листовки пише, че рутаскорбин не се препоръчва за прием от деца. В тази листовка няма информация. На моето 6-годишно дете лекарството е предписано. Как да постъпя?

7. admin: (2009-08-06 11:52:14)

след като ви е изписано от лекар специалист няма от какво да се притеснявате.

8. Готик: (2010-01-20 22:05:03)

Здравейте,
От около половин година при най-лек удар получавам сини петна по кожата, които ме наболяват и изчезват доста бавно. Възможно ли е приема на Рутаскорбин да ми помогне и завишена ли е опасността от тромбоза, след като пия и противозачатъчни таблетки? Благодаря!

9. admin: (2010-01-21 08:13:51)

задължително се консултирайте с лекар

10. грънчарска: (2010-02-12 11:35:46)

На мен лекарството ми е изписано,тъй като съм имала слаби капиляри и затова и кървави храчки и силни болки в гръдния кош.Лекуващата ми каза,че като изпия цялата опаковка,ще са само спомен проблемите.Но проблемът си стои,въпреки спазването от моя страна.Пиех го по2 три пъти на ден.При мен ефект нямаше.
Страници: 7, 68 коментара     [1]  2  3  4  5  6  

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.